.

Sneakенска патика за жени на Рибок

Sneakенска патика за жени на Рибок

DEN 1.67

Стока
Достапно е за нарачката

Увезени Рибок е инспиративна компанија за атлетски животен стил која отсекогаш живеела на пресекот на спортот и стилот. Нивното фитнес наследство им дава кредибилитет во спортскиот простор, додека нивната основа во класиците им дава основа во животниот стил. Ребок прави производи што инспирираат човечко движење - и тие се залагаат за човекови права за сите. Рибок е бренд што ги тера луѓето да се движат, што ги охрабрува спортот и движењето. Рибок е тука за да ве инспирира да бидете вашето најдобро јас. Рибок е воден од основното верување дека животот не е спорт на гледачи. Без разлика од кого сте, од каде потекнувате, како се движите или како изгледате - сите заслужуваат да се движат слободно.

Особините