.

2Jz-Ge алуминиумски внес на манифесто за гаснење на горивото

2Jz-Ge алуминиумски внес на манифесто за гаснење на горивото

DEN 0.67

Стока
Достапно е за нарачката

Отворање на телото на гаснењето : 90 милиметри доаѓа со тело на гаснење на гаснењето на 90мм Одредба за контрола на воздухот во мирување на дното. 3/4 шини за гориво со висок проток : вклучени 1. Вакуумски пристаништа : 4 на долната страна. Измислица : TIG заварен алуминиум. Отворање на телото на гаснењето : 90 милиметри доаѓа со тело на гаснење на гаснењето на 90мм. Одредба за контрола на воздухот во мирување на дното. 3/4 шини за гориво со висок проток : вклучени 1. Вакуумски пристаништа : 4 на долната страна. Измислица : TIG заварен алуминиум. Содржина на пакетот : 1* 2 JZ-GE ВЕДНИК ЗА ВЕРКИ 1* 90мм гаснење на телото 1* Rail Rail Rail Hardware.

Особините