.

Aqua Crest 4396508 Замена за Whirlpool 4396510, EDR5RXD1, NLC240V, PNL240V, 4396508P, 4396547, 4392857, 9010, LC400V, WF-NLC240V, 46-9010

Aqua Crest 4396508 Замена за Whirlpool 4396510, EDR5RXD1, NLC240V, PNL240V, 4396508P, 4396547, 4392857, 9010, LC400V, WF-NLC240V, 46-9010

DEN 2.33

Стока
Достапно е за нарачката

Филтер на кој можете да му верувате : Овој филтер на кој го ставаме нашето име е целосно сертифициран со NSF против стандардниот 42 Ова осигурува дека овој филтер е тестиран за да се отстрани 97% од хлорот, лошиот вкус и мирис. За филтер на кој можете да му верувате, нашиот производ е исто така NSF 372 овластен за материјал без олово. Охрабрување на 300 галони : Повеќе од гаснење на жед со вкусна вода, нашиот премиум филтер испорачува 300 литри освежувачка вода, ве штити од загадена вода околу 6 месеци. Замена без напор : Замената е ветер. И нашиот филтер одговара на вашиот фрижидер исто како ракавица! Нема повеќе загриженост за протекување на водата и звуци што веснат. Доверлива услуга : Секое прашање, ве молиме слободно кажете ни. Аква Крест се грижи за вас и вашите најблиски!. Компатибилни модели : Whirlpool 4396508, Everydrop Filter 5, 4396508 P, 4396508 T, 4396509, 4396509 P, 4396510, 4396510 P, 4396510 T, 4396547, 4396548, 4396562, 4396563 , 4392857 R, 4392922, 46 9902, 46 9908, 9902, NL240, WSW-1, 4396547, 4396548, 4396163, 4396164, 22203221, 2255709, 4396509, 4396509 P, SWIFT GREEN SGF-W01, SGF-W80, WATER SENTINEL WSL-2, AQUA FRESH WF285, THERMADOR KSZ6 T9500, PUR W10186668, BRITA WPRF100, AFF5 -L400, L400 V, L500, LC400, LC400 V. Aqua Crest : квалитетен живот на квалитетот на водата. NSF 42 овластен за намалување на хлорот, вкусот и мирисот. Овој филтер е сертифициран на NSF 372 за бесплатно олово. Компатибилни модели на филтер за вода за фрижидер : . 4396508, 4396508 P, EDR5 RXD1, 4396510, NLC240 V, 4392857, RFC0500 A, WSW-1, LC400 V, NL240 V, SGF-W80, 8212491, NL300, 4396509, WF-NLC2409 010, 469010 P, PNL240 V, WFNL300, 4396547, WF285, KSZ6 T9500, 2203980, WSL-2, WFNL240 V, WFNL240, NL240, 4396918, 2255518. Модели за замена : Whirlpool 4396508, PUR 4396508, 4396508 P, NL400 SGF-W80, 8212491, NL300, 4396509 , WF-NLC240 V, AQF-4396508, 469010, 469010 P, PNL240 V, WFNL300, 4396547, WF285, 2203980, WSL-2, WFNL240 V, WFNL240, NL240, 4396918, 2255518, WF-LC400, Aqua crest 4396508, 4396548, W10186668,1400 V , WF-LC400 V, WF-1500, WF-NL300, Excelpure EP-4396508, R-9010, 469902, NLC240 V, 1400 V, WD-4396508, 2203220, WFL400 V, Pure Plus 4396508, L400, WF-l40 -NLC240 V, 9010, PL400 V, AQF-4396508-D, MAXBLUE 4396508, PWF-NL240 V, NL300, 2255518, 2203221, 469010 Kenmore, LC400, 4392922, Pur W10186668, WF285 8, SGF-W01, WFL400, WF-NL240 V, AQF-4396508-P, WE-LC400 V, FILTER 4396508, 2255520, WF-L400 V, PWF-L400 V, R 9010, WPRF100, WE-NLC240 V, WF NLC240 V, 9908 FILTER, SBS002, WD-4396508- 4, 4392857, 9902 Филтер, 9908 Филтер, Pur NLC240 V, WSW-1, PWF NL240 V, Drop 5 Filter Filter, WF-L4004396510 Pur, WF NL300, 46 9010,220322, WSL-2, 9010 P, Дел број 4396508, 4392857 Whirpool , 4396163, 4392857, филтер 9010, EDR5 RXD1 Вител, Kenmore 469010, Water Drop 4396508, WF-NLC240 V Kenmore, Filter EDR5 RXD1, W10186666 Pur, Supco WF285, WF285 Aquafresh, секој Wsw-1 XD1, Tier1 4396508, Denali WF-4396508, Pure Plus PP-RWF0500 A, Switft Green SGF-W80.

Особините