.

Ураганите на Ед Рид Мајами врамени 15 starsвезди на „X 17“ на колажот - FACSIMILE SINGUTER - Плаки и колажи на колеџ играчи и колажи

Ураганите на Ед Рид Мајами врамени 15 starsвезди на „X 17“ на колажот - FACSIMILE SINGUTER - Плаки и колажи на колеџ играчи и колажи

DEN 799.84

Стока
Достапно е за нарачката

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Секое парче е дизајниран со три слики со акции на игри, тимско лого и потпис на факсимил. Овој производ е официјално лиценциран од NCAA. Рамка е во црно дрво и мери 15 '' x 17 '' x 1 ''. Ако производот е непотпишан или не е користен за игра, нема да биде вклучен холограм Ед Рид. Меморијабилии на ураганите во Мајами.

Особините