.

Хокус Мултифункционални Рамки За Складирање На Мијалник За Повеќе Од Тоалетна Подна Подна Решетка За Складирање На Машина За Перење Алишта,Полица За Бања Од Нерѓо?

Хокус Мултифункционални Рамки За Складирање На Мијалник За Повеќе Од Тоалетна Подна Подна Решетка За Складирање На Машина За Перење Алишта,Полица

DEN 3.33

Стока
Достапно е за нарачката

[Материјал Од Нерѓосувачки Челик] : Водоотпорен и Издржлив,Лесен за Чистење Долг Работен Век, Подебела Рамка Од Нерѓосувачки Челик, Капацитет На Светилникот. Добар Помошник за Семејството. [Безгрижна Бесплатна Услуга] : Ако Имате Какви Било Прашања За Овој Производ,Слободно Контактирајте Не Преку е-пошта.Ние Ќе Се Обидеме Да го Решиме Проблемот. [Прилагодлива Подлога За Стапала Со Завртки] : Ефикасно Анти-Лизгање, Лесно Се Справува со Нерамна Земја. 16мм Подебели Нозе Од Челични Цевки, Товарот Е Постабилен, Не Грижете се за Тресење. [Двослојна Полица за Складирање] : Горниот Слој е За Секојдневни Потреби како Што се Крпи и Сапун,А Долниот Слој може да се Користи За Козметика,Течност за Перење и Капење. [Лесно За Склопување] : Постојат Јасни Чекори За Инсталација и Слики на Упатството За Инсталација и Можете Брзо да го Инсталирате. [Материјал Од Нерѓосувачки Челик] : Водоотпорен и Издржлив,Лесен за Чистење. Долг Работен Век, Подебела Рамка Од Нерѓосувачки Челик, Капацитет На Светилникот. Добар Помошник за Семејството. [Безгрижна Бесплатна Услуга] : Ако Имате Какви Било Прашања За Овој Производ,Слободно Контактирајте Не Преку е-пошта.Ние Ќе Се Обидеме Да го Решиме Проблемот. [Прилагодлива Подлога За Стапала Со Завртки] : Ефикасно Анти-Лизгање, Лесно Се Справува со Нерамна Земја. 16мм Подебели Нозе Од Челични Цевки, Товарот Е Постабилен, Не Грижете се за Тресење. [Двослојна Полица за Складирање] : Горниот Слој е За Секојдневни Потреби како Што се Крпи и Сапун,А Долниот Слој може да се Користи За Козметика,Течност за Перење и Капење.

Особините

Color:
Silver
Material:
Stainless Steel
Size:
68X29X163Cm
Product Packaging:
1* Storage Rack:
1 * Instructions :