.

M38 x 1,5 метричка нишка од десната рака умира

M38 x 1,5 метричка нишка од десната рака умира

DEN 0.67

Стока
Достапно е за нарачката

M38 x 1,5 метричка нишка од десната рака Умира ДИЕ надвор од дијаметарот е 65мм. M38 x 1,5 метричка нишка од десната рака Умира. ДИЕ надвор од дијаметарот е 65мм. M38 x 1,5 метричка нишка од десната рака Умира. ДИЕ надвор од дијаметарот е 65мм.

Особините