.

ТЕМБА МАЈАМИ 3 во 1 ШАМПОН/РЕГЕНЕРАТОР/МИЕЊЕ НА ТЕЛОТО, СО АЛОЕ ВЕРА, АРГАН &засилувач; КОКОСОВО МАСЛО, ЕКСТРАКТ ОД РУЗМАРИН, Екстракт ОД ЛИСТ ОД КАМЕЛИЈА, 10 FL oz.

ТЕМБА МАЈАМИ 3 во 1 ШАМПОН/РЕГЕНЕРАТОР/МИЕЊЕ НА ТЕЛОТО, СО АЛОЕ ВЕРА, АРГАН &засилувач; КОКОСОВО МАСЛО, ЕКСТРАКТ ОД РУЗМАРИН, Екстракт ОД ЛИСТ

DEN 3.00

Стока
Достапно е за нарачката

Е НАПРЕДНА ФОРМУЛА ЗА ТРОЈНО ДЕЈСТВО чистење на косата и телото во само еден чекор Совршен е за ПАТУВАЊЕ или ТЕРЕТАНА и навистина лесен и удобен за употреба. Дизајниран специјално за потребите НА МАЖИТЕ и ЖЕНИТЕ. Ја остава ВАШАТА КОСА ЧИСТА и ПОДАТЛИВА/ и ОСТАВА кожата да се чувствува МЕКА/ СВЕЖА/ И ЧИСТА. АРГАНОВОТО МАСЛО најчесто се користи КАКО ХИДРАТАНТНА КРЕМА за КОЖАТА и КОСАТА. Екстрактот ОД ЛИСЈА ОД КАМЕЛИЈА е маслото добиено од ЛИСЈАТА НА ЧАЈНИТЕ РАСТЕНИЈА и е добро за Косата и Кожата. АЛОЕ ВЕРА е добра за сува коса и кожа поради НЕЈЗИНИТЕ НАВЛАЖНУВАЧКИ и Негување СВОЈСТВА. КОКОСОВОТО МАСЛО Делува како НАВЛАЖНУВАЧ, РЕГЕНЕРАТОР и СРЕДСТВО за ЧИСТЕЊЕ. ОВОЈ ШАМПОН 3 во 1, РЕГЕНЕРАТОР И МИЕЊЕ НА ТЕЛОТО е НАПРЕДНА ФОРМУЛА СО ТРОЈНО ДЕЈСТВО што ја чисти вашата коса и тело во само еден чекор. ИНФУЗИЈА СО : ЕКСТРАКТ ОД ЛИСТ ОД КАМЕЛИЈА СИНЕНСИС / ЕКСТРАКТ ОД ЛИСТ ОД РУЗМАРИН / АЛОЕ ВЕРА/ МАСЛО ОД АРГАН / КОКОСОВО МАСЛО/ И ВИТАМИНИ А, Ц, Б3 за да бидете сигурни дека вашата коса и тело изгледаат мазни и здрави.

Особините