.

УВ Смола 1.000 гр - Кристално Чиста Подобрена Епоксидна Смола За Лекување На Ултравиолетови Зраци ЗА Изработка На Накит САМОСТОЈНО, Декорација На Занаетчиство-Тврд У?

УВ Смола 1.000 гр - Кристално Чиста Подобрена Епоксидна Смола За Лекување На Ултравиолетови Зраци ЗА Изработка На Накит САМОСТОЈНО, Декорација

DEN 1.00

Стока
Достапно е за нарачката

ФОРМУЛА ЗА НАДГРАДБА - нашата подобрена формулација овозможува чистата УВ смола да се излечи побрзо и поцелосно Хард тип занаетчиска смола се увезува Од Јапонија и е направена од висококвалитетни и нетоксични материјали. ПРАКТИЧНО И ЕФИКАСНО - НАШАТА УВ смола е подготвена за употреба и може веднаш да излечи тешко за неколку минути СО 36 W УВ светлина или сончева светлина. Не треба да се мери, се меша соодносот или да се земе долго време лекување КАКО АБ смола. Млазницата прави голема помош за стискање и инјектирање на смолата. ШИРОКО КОРИСТЕН-проѕирниот УВ лепак може да се користи за изработка на накит, занаети украси, леење и обложување, фрлање фигурини и правење слики од смола итн. Може да се меша и со мика во прав, бои, сјај за да добиете шарени завршетоци. ПРЕМИУМ-Проѕирната УВ епоксидна смола со самонивелирачки и самодегасирачки својства може да излечи мазна кристално чиста, стаклена завршница. Отпорност против гребење, против дамки и пожолтување. Има мирис пред лекување, тој е безопасен и целосно ќе исчезне по лекувањето. ЕКОНОМИЧЕН-Пакетот вклучува 1.000 g(35oz) смола за накит која е совршена дизајнирана за сите љубители на рачно изработени самостојно или за оние кои се само нови во изработката на смола. Кликнете На 'Додај Во Кошничка' и бидете сигурни дека ќе ги споделите вашите креативни проекти со нас!. Обидете се да направите некои уникатни и специјални занаети со смола со вашата креативност и имагинација.

Особините