.

12 Пакет-Диск За Полнење Стапица За Болви-Одговара На Виктор, бугмд, Аспект и Други Стапици За Купола Од Болви - Заменски Лепливи Влошки За Лепило – Бубачки, Болви, Му?

12 Пакет-Диск За Полнење Стапица За Болви-Одговара На Виктор, бугмд, Аспект и Други Стапици За Купола Од Болви - Заменски Лепливи Влошки

DEN 1.33

Стока
Достапно е за нарачката

12 Полнења : Лесен за употреба, Излупете ја облогата на заштитниот филм од лепливата страна на дискот за замена и ставете ја во куполата На Траперот За Штетници Безбедно, без Мирис и Ефикасно внатрешно решение : силното лепило ги држи болвите, летаат и повеќе заробени засекогаш!. Полнењето е универзално вклопување-Стапиците За Дискови одговараат на сите модели На куполи Од Болви. 12 Полнења : Лесен за употреба, Излупете ја облогата на заштитниот филм од лепливата страна на дискот за замена и ставете ја во куполата На Траперот За Штетници. Безбедно, без Мирис и Ефикасно внатрешно решение : силното лепило ги држи болвите, летаат и повеќе заробени засекогаш!. Полнењето е универзално вклопување-Стапиците За Дискови одговараат на сите модели На куполи Од Болви. 12 Полнења : Лесен за употреба, Излупете ја облогата на заштитниот филм од лепливата страна на дискот за замена и ставете ја во куполата На Траперот За Штетници.

Особините