.

Tofficu 3 парчиња чистење гаџети за отстранување на косата алатка за скалпот чиста градинарска четка чистачка четка за коса чистачка алатка за кучиња четка за отстран?

Tofficu 3 парчиња чистење гаџети за отстранување на косата алатка за скалпот чиста градинарска четка чистачка четка за коса чистачка алатка за

DEN 3.00

Стока
Достапно е за нарачката

Чистач за чистење на четки за коса- темелно чиста база на четка за коса Ако имате чешел со многу коса, оваа алатка за чистење е задолжителна во животот. Четка за чистење на салони- алатка за чистење четка за коса Погодна за употреба на дома или салон. Чистач на масажер за скалп за коса- ергономски дизајниран да ви обезбеди удобен, едноставен и сигурен начин за отстранување на косата. Мини чистач за ролери за коса- ефективно на целата влакно од природна влакна до синтетичка влакна!. Вграден чистач за четка за коса- чешел за чешел за коса ергономски дизајнирана за да ви обезбеди удобен, едноставен и сигурен начин за отстранување на косата. Чистач за чистење на четки за коса- темелно чиста база на четка за коса. Ако имате чешел со многу коса, оваа алатка за чистење е задолжителна во животот. Четка за чистење на салони- алатка за чистење четка за коса Погодна за употреба на дома или салон. Чистач на масажер за скалп за коса- ергономски дизајниран да ви обезбеди удобен, едноставен и сигурен начин за отстранување на косата. Мини чистач за ролери за коса- ефективно на целата влакно од природна влакна до синтетичка влакна!. Вграден чистач за четка за коса- чешел за чешел за коса ергономски дизајнирана за да ви обезбеди удобен, едноставен и сигурен начин за отстранување на косата. Пакетот вклучува 3 X Comb Cluss Cliss Charcations - Боја : случајна рачка во боја Detangler отстранувач на коса. - Материјал : чистач за скалп од дрво и метал.

Особините