.

TJLSS леплива коса уред за коса солзав ролери почувствуван ролери четка леплива коса лепејќи бога артефакт за отстранување на косата за леплива коса четка за четка з?

TJLSS леплива коса уред за коса солзав ролери почувствуван ролери четка леплива коса лепејќи бога артефакт за отстранување на косата за леплива

DEN 2.00

Стока
Достапно е за нарачката

Лесно решете ги сите видови на проблеми со чистење, помошник за чистење на топол дом Косата за миленичиња е едно решение за решавање на проблемот со опаѓање на косата. Рачното отстранување на влакна е лесно, не е потребна електрична енергија и е издржлива. Компактната големина е погодна за складирање, правејќи го животот повеќе деликатен. Само четкање со светлина ја отстранува косата без да ја оштети облеката и да четка чиста додека носи. Лесно решете ги сите видови на проблеми со чистење, помошник за чистење на топол дом. Косата за миленичиња е едно решение за решавање на проблемот со опаѓање на косата. Рачното отстранување на влакна е лесно, не е потребна електрична енергија и е издржлива. Компактната големина е погодна за складирање, правејќи го животот повеќе деликатен. Само четкање со светлина ја отстранува косата без да ја оштети облеката и да четка чиста додека носи. Лесно решавајте ги сите видови на проблеми со чистење, помошник за чистење на топол дом. Петката за коса е едно решение за решавање на проблемот со губење на косата. Маноучно отстранување на влакна е лесно, не е потребна електрична енергија и е издржлива.

Особините