.

Портер кабел 54745 Полска подлога за 7424 Polisher # 54745-2PK

Портер кабел 54745 Полска подлога за 7424 Polisher 54745-2PK

DEN 1999.84

Стока
Достапно е за нарачката

Вклучува (2) 54745 влошки за тампони Нов, најголем дел спакуван. Оригинален дел за замена на OEM. Прирачник за сопственици на сопственици за соодветна идентификација на бројот на дел и соодветна инсталација. Компатибилен со : Портер Кабел : 7346 SP, 7424, 7336 SP, 7424 XP, 7435, 7345, 7346, 97455, 97466, 7335, 7336, 97355, 97366 Портер Кабел Сандерс / Пол.

Особините