.

SDFGH ротирачки електричен виткање железо автоматско заштитени за коса за виткање керамички ролна виткање 360 степени автоматски алатки за стилизирање на ротација

SDFGH ротирачки електричен виткање железо автоматско заштитени за коса за виткање керамички ролна виткање 360 степени автоматски алатки за стилизирање

DEN 3679.68

Стока
Достапно е за нарачката

Температурата може да се прилагоди според различен квалитет на косата, со опсег на прилагодување од 100-230 LED температура на прикажување во реално време, стапчето за виткање може слободно да се врти од лево кон десно. Посветно е телото на керамичкото греење на PTC, што може да спречи статичко. Електрична енергија и е побезбедна, мулти -дел анти -скалинг дизајн. Автоматска функција за напојување на таблата со кола 60 минути по напојувањето. Температурата може да се прилагоди според различен квалитет на косата, со опсег на прилагодување од 100-230. LED температура на прикажување во реално време, стапчето за виткање може слободно да се врти од лево кон десно. Посветно е телото на керамичкото греење на PTC, што може да спречи статичко. Електрична енергија и е побезбедна, мулти -дел анти -скалинг дизајн. Автоматска функција за напојување на таблата со кола 60 минути по напојувањето. Температурата може да се прилагоди според различен квалитет на косата, со опсег на прилагодување од 100-230 ℃. Поднесена температура на прикажување во реално време, стапчето за виткање може да се ротира слободно од лево кон десно.

Особините