.

Емер 250 Парчиња Многу Бои Квадратни Стаклени Мозаични Плочки За Изработка На Мозаици Занает-Грејкодирање/179

Емер 250 Парчиња Многу Бои Квадратни Стаклени Мозаични Плочки За Изработка На Мозаици Занает-Грејкодирање/179

DEN 1356.80

Стока
Достапно е за нарачката

Прекрасни обоени стаклени мозаични плочки Одлично за создавање уметност и училишни проекти. Секој мозаик има димензии 10х10х3мм. Секое пакување содржи приближно 250 парчиња плочки. Лесен за употреба и сечење со помош на брадавици на тркала. Лепење мозаични плочки на чаши, плочи, фото рамки со премикс инјекциска смеса и така натаму. Прекрасни обоени стаклени мозаични плочки. Одлично за создавање уметност и училишни проекти. Секој мозаик има димензии 10х10х3мм. Секое пакување содржи приближно 250 парчиња плочки. Лесен за употреба и сечење со помош на брадавици на тркала. Лепење мозаични плочки на чаши, плочи, фото рамки со премикс инјекциска смеса и така натаму. - Прекрасни стаклени мозаични плочки во боја - секој мозаик има димензии 10х10х3мм.Секое пакување содржи приближно 250 парчиња плочки. - Одлично за создавање уметност и училишни проекти. - Лепење мозаични плочки на чаши, плочи, фото рамки со премикс инјекциска смеса и така натаму.

Особините

- Material:
Colorful glass
- Size(each):
Approx.10x10x3mm/0.39x0.39x0.12inch
Package Includes:
250 Pieces Mosaic Tiles :
Note:
Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. Thank you for your understanding! :