.

Нов CM-1210B Мерач на дебелина на облогата F / NF Probe 0 ~ 2000 UM / 0 ~ 80 mil

Нов CM-1210B Мерач на дебелина на облогата F / NF Probe 0 ~ 2000 UM / 0 ~ 80 mil

DEN 4791.52

Стока
Достапно е за нарачката

Може да ги чува новите податоци во 99 групи Два мерни методи : магнетна индукција (F) и струја на струја (N). Избор на метрички/империјален систем. Одделен тип може да обезбеди сонда за неколку типови, мерката може да биде поголема флексибилност. Водечкото време е околу 2-3 дена. Времето на испорака на Fed Ex/DHL/UPS е околу 5-7 дена. Може да ги чува новите податоци во 99 групи. Два мерни методи : магнетна индукција (F) и струја на струја (N). Избор на метрички/империјален систем. Одделен тип може да обезбеди сонда за неколку типови, мерката може да биде поголема флексибилност. Водечкото време е околу 2-3 дена. Времето на испорака на Fed Ex/DHL/UPS е околу 5-7 дена. Апликации : F сондите ја мерат дебелината на не-магнетните материјали (на пр. Боја, пластика, порцелански емајл, бакар, цинк, алуминиум, хром итн.) На магнетни материјали (на пр. Ironелезо, никл итн. Често се користи за мерење на дебелината на галванизирачкиот слој, лак слој, порцелански емајл слој, фосфид слој, бакарна плочка, алуминиумска плочка, некои легура плочка, хартија итн. Се користи на анодизирање, лак, боја, емајл, пластични премази, прав, итн.

Особините