.

ВИДИЈА ХАНИТА TF4VN519017 Варимил I 4vn5 КС Завршна Обработка/Груба Крајна Мелница, 0.02 Chamfer, 0.75 Дијаметар На Сечење, Карбид, TiAlN, Rh Сече, Weldon, 4-Флејта

ВИДИЈА ХАНИТА TF4VN519017 Варимил I 4vn5 КС Завршна Обработка/Груба Крајна Мелница, 0.02 Chamfer, 0.75 Дијаметар На Сечење, Карбид,

DEN 1.00

Стока
Достапно е за нарачката

Централно сечење Универзални алатки со високи перформанси за речиси сите материјали за работни парчиња. Единствена алатка и за груби и за завршни операции. Нееднаквото растојание на флејта ги намалува вибрациите. Продолжен Дофат и Вратот. Варимил нудам паѓање, дупчиња и профилирање со највисоки можни стапки на добиточна храна за широк спектар на материјали. Тие се дизајнирани да обезбедат максимални Стапки На Отстранување На Метали (МРР) и да постигнат супериорни површински услови. Широк спектар на дијаметри и аголни конфигурации, како што се заоблени, радиуси и остри рабови, се достапни од залиха.

Особините