.

Аби Приклучок Продолжувач Од Е26 До Е26-Се Протега 1,5 инчи

Аби Приклучок Продолжувач Од Е26 До Е26-Се Протега 1,5 инчи

DEN 2.33

Стока
Достапно е за нарачката

Овој адаптер за продолжување на завртката во основата прифаќа стандардни приклучоци За сијалица Е26/Е27 и ја проширува основата на сијалицата за 1,5 инчи Продолжувачите се идеално решение за светилки со широки основи на кои им треба малку дополнителна просторија. За употреба само СО LED и CFL светилки. Основен Тип : Е26/Е27. Се протега од : 1. Вкупно точка должина : 2. Не за употреба со блескаво светилки. Овој адаптер за продолжување на завртката во основата прифаќа стандардни приклучоци За сијалица Е26/Е27 и ја проширува основата на сијалицата за 1,5 инчи. Продолжувачите се идеално решение за светилки со широки основи на кои им треба малку дополнителна просторија. За употреба само СО LED и CFL светилки.Основен Тип : Е26/Е27се Протега со : 1.Вкупно точка должина : 2.Не за употреба со блескаво светилки.

Особините