.

Кисангел 2 парчиња чистачи шампон четки за чистење силиконски еластичен зајак симпатична стимулација за чистење масажа маса масажа за коса скалп масажер со рачка ?

Кисангел 2 парчиња чистачи шампон четки за чистење силиконски еластичен зајак симпатична стимулација за чистење масажа маса масажа за коса скалп

DEN 2.33

Стока
Достапно е за нарачката

Четка за масажер на скалпот- телото, заштедете време и напор, многу погодно за секојдневно длабоко чистење на телото Суво четкање на телото- четка за скалпот за коса за зајаци силиконски шампон скалп масажер четка четка за четка за четка за четка со рачка за стимулација на косата, скалп-масажер со еластични влакната го стимулира протокот на крв во скалпот и масните жлезди. Четка за масажа на шампон- Практичната четка за скалпот може длабоко да го исчисти скалпот на косата, да ја заштити косата, да го олесни притисокот, да ги опушти мускулите на главата. Бебе чиста четка- Нема потреба да се грижите за вашите долги нокти или чувствителната кожа за бебиња. Добијте едно и започнете да го капете бебето. Декоративната и практична четка за скалпот е прекрасен уред за масажер со скалп за вас и вашите семејства да го користат. Измамник на скалпот за новороденчиња- Лесно е да се зафати со разумен дизајн, да се зголеми триењето заради површината, масажата и да се изедначи косата при миењето. Четка за масажер на скалпот- телото, заштедете време и напор, многу погодно за секојдневно длабоко чистење на телото. Суво четкање на телото- четка за скалпот за коса за зајаци силиконски шампон скалп масажер четка четка за четка за четка за четка со рачка за стимулација на косата, скалп-масажер со еластични влакната го стимулира протокот на крв во скалпот и масните жлезди. Четка за масажа на шампон- Практичната четка за скалпот може длабоко да го исчисти скалпот на косата, да ја заштити косата, да го олесни притисокот, да ги опушти мускулите на главата. Бебе чиста четка- Нема потреба да се грижите за вашите долги нокти или чувствителната кожа за бебиња. Добијте едно и започнете да го капете бебето. Декоративната и практична четка за скалпот е прекрасен уред за масажер со скалп за вас и вашите семејства да го користат. Измамник на скалпот за новороденчиња- Лесно е да се зафати со разумен дизајн, да се зголеми триењето заради површината, масажата и да се изедначи косата при миењето. Карактеристики на списокот со пакети 2 x Карактеристики на четки -лесно да се зафати со разумен дизајн, да се зголеми триењето заради површината, масажата и да се изедначи косата кога миете четка за капење.

Особините