.

Калта Пита Дете Дедо Оџак Доаѓањето Календар

Калта Пита Дете Дедо Оџак Доаѓањето Календар

DEN 3.33

Стока
Достапно е за нарачката

Можете да ја вратите оваа ставка од која било причина : без трошоци за испорака Предметот мора да се врати во нова и неискористена состојба. Одете На Вашите Нарачки за да започнете со враќање. Печатете ја етикетата за враќање на превозот. Можете да ја вратите оваа ставка од која било причина : без трошоци за испорака. Предметот мора да се врати во нова и неискористена состојба. Одете На Вашите Нарачки за да започнете со враќање. Печатете ја етикетата за враќање на превозот. Можете да ја вратите оваа ставка од која било причина : без трошоци за испорака. Предметот мора да се врати во нова и неискористена состојба. Одете На Вашите Нарачки за да започнете со враќање. Печатете ја етикетата за враќање на превозот. Нашиот Календар За Доаѓање на Оџакот дедо мраз е совршен за најмагичното време од годината. За употреба, отстранете дрвена штица секој ден. Фигурата На Дедо Мраз се движи по оџакот за да ги одбројува деновите до Божиќ. На Бадник, тој ќе падне.

Особините