.

КОСИДА Заменете Ја Пумпата За Гориво 691034 692313 Бригс 808492 597338 Колер 17 кс-27 кс За Косилка За Трева Трактор Количка За Голф Мотор И Кавасаки Младенче Кадет Занаетчија Ста

КОСИДА Заменете Ја Пумпата За Гориво 691034 692313 Бригс 808492 597338 Колер 17 кс-27 кс За Косилка За Трева Трактор Количка За Голф Мотор

DEN 223.84

Стока
Достапно е за нарачката

①Вклучување на производот Овој комплет за пумпа за гориво колер вклучува : пумпа за масло за пумпа за гориво за младенчиња, 1 вакуум филтри, 6 обрачи за да му дадете нов изглед на вашиот систем за пумпа за гориво € Апликација на производот оваа пумпа за гориво за Колер 17 кс-25 кс не се користи само Во Колер Трактор За Косилка За Трева Со Мали МОТОРИ 17 КС-25 КС, количка За голф Јамаха Г16 Г19 Г20 Г22 Г29, хуск-варна косилка ЗА трева ГТ2248Т ГТ2448Т ГТ2454Т ГТ2654 ГТ2654 ГТ2654Т gth2754 hth2148 lgt2564 lgth2448tt lt18542b YTH1842 YTH2148 Yth2148b Yth2148c yt2148d Yt2242t Yt2248 yth2348th2444t.} КОМПАТИБИЛНОСТ НА ПРОИЗВОДОТ Q ОВАА КОМАНДНА ПУМПА ЗА ГОРИВО КОЛЕР Е КОМПАТИБИЛНА СО : бригс стратон бс 808656 491922 691034 692313 807429 808281 808322 557033 808656 491922 691034 692313 807429 808281 808322 557033;Cub Cad LTX1046 VT LTX1050 VT SLTX1054 VT LTX1046 LTX1050 SLTX1054 GT1222 GT1554 VT LT1018 LT2180 LT1024 LT1022; Колер CH17-C25 CV17-CV25 CH730-CH740 CV730-Cv740 17 HP 18 HP 19 HP 20 HPS 21 HP 22 HPS 23 HP 24 HP 25 HP 26 HP 27 КС МОТОР; КОЛЕР 24 393 04-S,24 393 16-S; ЏОН ДЕРЕ : LG808656 M138498 M145667. ● Делови за производи ● оваа пумпа за гориво за количка за голф може да биде и 491922 808656; Џон Дир ЛГ808656 М138498 М145667; Хонда 16700-З0Ј-003; Кавасаки 49040-7001; Колер 24 393 04-С, 24 393 16-С; Јамаха Г16 - Г19 сите клуб автомобил Дс риоби 308459007 риоби рии2000т Рии2000та РИИ2200 Рици2001 Рии2200а рии2200гр рии1000.

Особините