.

Boxwave Car Mount for Kodak Seren KD50 - мобилен рачен автомобил, монтирање на мобилни автомобили за мобилни автомобили за Kodak Seren KD50 - Метално сребро

Boxwave Car Mount for Kodak Seren KD50 - мобилен рачен автомобил, монтирање на мобилни автомобили за мобилни автомобили за Kodak Seren

DEN 1.33

Стока
Достапно е за нарачката

? [Стабилност] Универзалната мобилна мобилна рачна автомобил може да му помогне на вашиот живот да биде поедноставен со тоа што само ќе го лепите на задниот дел од вашиот Seren KD50 Овој производ го прави многу полесно да го држите вашиот телефон без интензивен зафат, спречувајќи го заморот на рацете и да понуди чувство за безбедност. ? [Едноставна инсталација] Овој гаџет обезбедува едноставен начин да се закачите на вентил за автомобили со употреба на гумени изложби. Не се потребни други алатки, со што овој процес е практично без напор. Имате можност да направите навигација, промена на музика и да повикувате во автомобилот многу поудобно. ✨ [Лесна] И покрај тоа што е додаток на уредот, вашиот Seren KD50 сепак лесно ќе се вклопи во џеб заради малата големина на гаџетот. Зарем не е толку кул што нешто што малото може да направи толку голема разлика во вашето секојдневие?. ? [Флексибилност] Дури и поладен, овој гаџет може да дејствува и како штанд за вашиот Seren KD50. Може да задржи до 15 килограми! Можете исто така да го користите Kickstand вертикално или хоризонтално, нудејќи различни опции за прегледување на медиуми. ♻ [Повторно користење] Ако сакате да го користите индивидуалното парче на повеќе уреди, тоа е можно исто така. Може да се исчисти и повторно да се примени. Лепилото е чувствително на притисок, што значи дека може да се стави лепилото под вода што се наоѓа додека не се чисти, а потоа да се повтори. ? [Стабилност] Универзалната мобилна мобилна рачна автомобил може да му помогне на вашиот живот да биде поедноставен со тоа што само ќе го лепите на задниот дел од вашиот Seren KD50. Овој производ го прави многу полесно да го држите вашиот телефон без интензивен зафат, спречувајќи го заморот на рацете и да понуди чувство на безбедност.

Особините