.

Калил Мек Рајдерс Потпиша Автографски Автентичен Фудбалски Мини Шлем Јса Коа-Автографски Мини Шлемови На НФЛ

Калил Мек Рајдерс Потпиша Автографски Автентичен Фудбалски Мини Шлем Јса Коа-Автографски Мини Шлемови На НФЛ

DEN 1536.00

Стока
Достапно е за нарачката

Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм Категорија; Автограм Мини Шлемови мак. КАЛИЛ МЕК РАЈДЕРС ПОТПИША АВТОГРАФСКИ АВТЕНТИЧЕН ФУДБАЛСКИ МИНИ ШЛЕМ ЈСА КОА ако производот е непотпишан или не се користи за игра, холограмот нема да биде вклучен во сувенирите На Калил Мек. Оукланд Индијана џонс : Крадците сувенири.

Особините