.

YG-1 T2 серија Висока ванадиум HSS Спирален флејта комбо чешма, неконтролирана завршница, тркалезна Шанк со квадратен крај, модифициран комофер на дното на дното, 7/16 -20 ?

YG-1 T2 серија Висока ванадиум HSS Спирален флејта комбо чешма, неконтролирана завршница, тркалезна Шанк со квадратен крај, модифициран

DEN 0.67

Стока
Достапно е за нарачката

Алатките со голема брзина на челик се добри за повеќето апликации за општа намена, кои нудат комбинација на цврстина и цврстина за отпорност на абење Неципираните алатки се карактеризираат со основната подлога без дополнителен третман или облоги и се погодни за широк спектар на апликации. Тркалезните шини овозможуваат употреба со широк спектар на системи за управување со алатки. Кога трчате во насока спротивно од стрелките на часовникот (десна рака) Спирални флуидни алатки евакуираат чипови нагоре и надвор од сечењето за да го намалат затнувањето. 0,472-инчи должина на низата. Yg-1 t2 серија Висока ванадиум HSS Спирален флејта комбо чешма за повеќенаменски. Го намалува прекинот на чешмата, обезбедува точна длабочина на низата. Елиминира лабави навои поради преголемото допрете. Го подобрува квалитетот на низата и евакуацијата на чипови. Овозможува прислушување на многу метали, вклучувајќи не'рѓосувачки челик и челици. Ги елиминира „гнездата на птици“ околу чешмата. Алатките со голема брзина на челик се добри за повеќето апликации за општа намена, кои нудат комбинација на цврстина и цврстина за отпорност на абење. Неципираните алатки се карактеризираат со основната подлога без дополнителен третман или облоги и се погодни за широк спектар на апликации. Тркалезните шини овозможуваат употреба со широк спектар на системи за управување со алатки. Кога трчате во насока спротивно од стрелките на часовникот (десна рака) Спирални флуидни алатки евакуираат чипови нагоре и надвор од сечењето за да го намалат затнувањето.

Особините