.

Складиште за автограми 650177 ВИДАЛНА БЕСБЕЛЕД БЕСБЕЛЕНСКИ КАРТИ - Индијанци во Индијанаполис - 1996 Најдобар дебитант бр. TB28

Складиште за автограми 650177 ВИДАЛНА БЕСБЕЛЕД БЕСБЕЛЕНСКИ КАРТИ - Индијанци во Индијанаполис - 1996 Најдобар дебитант бр. TB28

DEN 3.33

Стока
Достапно е за нарачката

Потпишан од : Тим Белк Тежина : 1 фунти. Одлична идеја за подароци. Обезбедено задоволство. Тежина : 1 фунти. Потпишан од : Тим Белк. Тежина : 1 фунти. Одлична идеја за подароци. Обезбедено задоволство. Тежина : 1 фунти. Tim Belk Autographed Baseball Card Indianapolis Indians 1996 Best Rookie No TB28 We offer one of the industrys largest memorabilia Brand with over 70000 authentic Autographed Sports Memorabilia Autographed Celebrity Memorabilia items We take pride on having the widest variety of signed memorabilia offered in the industry at great prices All Нашите автограми се целосно сертифицирани со двојни холограми за совпаѓање и на предметот и на сертификатот за спецификации на автентичност. Потпишан од Тим Белк.

Особините