.

Кутија за складирање на компоненти MROMAX PP, 165 x 120 x 58mm Пластични организаторски контејнери со алатки за електронски компоненти Мали додатоци Транспарентна боја 1 пар?

Кутија за складирање на компоненти MROMAX PP, 165 x 120 x 58mm Пластични организаторски контејнери со алатки за електронски компоненти Мали

DEN 284.64

Стока
Достапно е за нарачката

【Големина】 Должина : 165мм/6,5 "; ширина : 120мм/4,72"; Висина : 58мм/ 228 "; Дебелина : 1мм/ 0,04". 【Материјал】 Кутијата за складирање на компонентите е изработено од транспарентен PP материјал, издржлив за употреба. 【Предност】 Овие кутии за организатори помагаат да ги чувате вашите мали и ситни работи уредно и да ја одржувате вашата работна површина уредна. Кутија за складирање на мала компонента во различна големина за да ги задоволите вашите потреби. 【Wide Application】 These small component storage box in different size help to store your small and tiny things orderly and keep your desktop tidy, such as IC chips, nails, screws, nuts, bolts, washers, earrings, beads, thumbtack, clips, Fishhooks и др. 【Големина】 Должина : 165мм/6,5 "; ширина : 120мм/4,72"; Висина : 58мм/ 2.28 "; Дебелина : 1мм/ 0,04". 【Материјал】 Кутијата за складирање на компонентите е изработено од транспарентен PP материјал, издржлив за употреба. 【Предност】 Овие кутии за организатори помагаат да ги чувате вашите мали и ситни работи уредно и да ја одржувате вашата работна површина уредна. Кутија за складирање на мала компонента во различна големина за да ги задоволите вашите потреби. 【Wide Application】 These small component storage box in different size help to store your small and tiny things orderly and keep your desktop tidy, such as IC chips, nails, screws, nuts, bolts, washers, earrings, beads, thumbtack, clips, Fishhooks и др.

Особините