.

1966 Топпс го уништува Бејзбол делумно комплетен сет VG+

1966 Топпс го уништува Бејзбол делумно комплетен сет VG+

DEN 12800.00

Стока
Достапно е за нарачката

Прикажаните слики се вистинските скенирања на картичките што ќе ги примате Картите вклучени во овој сет ќе се продаваат за ако се купат одделно. Вклучени некои клучни играчи се : Johnон Роузборо, Ал Калин и Вили Старгел. Овој Топпс од 1966 година го фаќа делумно комплетен сет во бејзбол содржи 87 картички, во просек на многу добри 3 услови. 100% гаранција за задоволство за сите набавки. За прашања во врска со нашите производи, ве молиме контактирајте не. 1966 година Топпс го уништува Бејзбол Делумно комплетен сет (сет на бејзбол) VG+. Бејзбол сетот „Топпс“ од 1966 година се состои од 120 безбројни картички, секоја мерка 2 1/6 "од 3". Во сетот се вклучени 100 од големите на големите лига безбол (печатени вертикално) и 20 тимови на тимови (печатени хоризонтално). Фротовите на картички имаат портрет на играч со целосна боја со името, позицијата и тимот на играчот, и тимот отпечатен преку лента под фотографијата. Овие трибиња првично беа вметнати во восочни пакувања на редовните картички за бејзбол на редовните изданија од 1966 година. Небројните ѓубре се наведени по азбучен ред од играч, потоа од Тим. Овој делумен комплетен сет не содржи дупликат картички. Овој делумен сет содржи 87 картички од можните 120 картички. Ова не е комплетен сет. Картите рангирани според Вредноста : 1966 Топпс го носат Newујорк Јанкис Пентант : 5 - екс 1966 година Топпс ги носат он Роузборо : 7 - НМ 1966 Топпс го уништува Френк Хауард : 6 - екс/МТ 1966 Топпс го носат ал Калин : 3 - ВГ 1966 година Топпс го уништува Вили Старгел : 3 - VG 1966 Топпс го уништува Корт Поплава : 4 - VG/EX 1966 Топпс го носат Ед Кранепул : 6 - Екс/МТ 1966 Топпс го уништува Хармон Килбир : 3 - ВГ 1966 ТОППС РУБСКИ КУБС КИЦАГО КУБС Pennant : 7 - NM 1966 Topps го носат Pete Rose : 1,5 - Fair 1966 Topps ги носат песочни кукакси : 2 - Добри 1966 Топпс го уништува Jimим Вин : 5 - Екс сет дефект по одделение : Број на картички во сет 87 просечна оценка - пондерирана - пондерирана - пондерирана - пондерирана по вредност 3.

Особините