.

ГУОЈМ Држач За Четка За Тоалет Четка За Тоалет И Држач За Тркалезна Четка За Тоалет Од Нерѓосувачки Челик Држач За Четка За Чистење Бања Држач За Алат Со Четка За То?

ГУОЈМ Држач За Четка За Тоалет Четка За Тоалет И Држач За Тркалезна Четка За Тоалет Од Нерѓосувачки Челик Држач За Четка За Чистење

DEN 1775.84

Стока
Достапно е за нарачката

Четка И Држач За Тоалетна Чинијачетка и држач за Чинија е совршена за чистење и одржување на бањата Држачот дискретно ја крие четката кога не се користи. Идеален за гостинска бања, мастер бања, канцелариска бања и многу повеќе!. ВРВЕН КВАЛИТЕТсилната метална основа е дизајнирана да трае, но е дизајнирана да издржи типични температурни флуктуации во околината на бањата без да ја искриви или изгуби својата форма на кој било начин. Материјалкапакот и рачката се направени од нерѓосувачки челик 304. Димензии 8 8 см х 36 см/3. Лесно За Чистењевлакната за четкање без гребнатини од 360°, не ја оштетуваат глазурата, кои се меки и флексибилни, но сепак цврсти и густи, густи влакна од четка. Четка И Држач За Тоалетна Чинијачетка и држач за Чинија е совршена за чистење и одржување на бањата. Држачот дискретно ја крие четката кога не се користи. Идеален за гостинска бања, мастер бања, канцелариска бања и многу повеќе!. ВРВЕН КВАЛИТЕТсилната метална основа е дизајнирана да трае, но е дизајнирана да издржи типични температурни флуктуации во околината на бањата без да ја искриви или изгуби својата форма на кој било начин. Материјалкапакот и рачката се направени од нерѓосувачки челик 304. Димензии 8 8 см х 36 см/3. Лесно За Чистењевлакната за четкање без гребнатини од 360°, не ја оштетуваат глазурата, кои се меки и флексибилни, но сепак цврсти и густи, густи влакна од четка. Ergономските рачки го олеснуваат чистењето и намалувањето на времето за чистење. Дизајнот на долгата рачка може да спречи валкани раце за време на чистењето, да го направи чистењето на тоалетот поефикасно и лесно. Четка за тоалет со стабилна основа за држач, добра е за вентилација и го одржува основното чистење.Име на производ : четки за Тоалет и држачи / Држач за Четка За Тоалет / Четка За Тоалет / Четка За Тоалет / Четка За Тоалет/ Четка За Тоалет / Четка За Тоалет Боја : Златен Материјал : нерѓосувачки челик димензии : 8 см х 36 см/3,15 во х 14,18 Вклучен е пакет : Држач за Четка за Тоалет*држач за четка за тоалет опремен со заоблени Влакна кои се цврсти и густи,Но Меки Флексибилни,Четката За Чистење Тоалетни Садови Ви Овозможува Темелно Да Ги Исчистите тешко Достапните Места Наоколу И под Работ Без Да Го Гребете Порцеланот Нанесете Разновиден Под,Тоалет, када.

Особините