.

Нов заштитени куќишта за дизајн на цртани филмови за полнач за напојување со напојување од 18W и 20W iPhone USB-C, кабелски случај за полнач за iPhone.

Нов заштитени куќишта за дизајн на цртани филмови за полнач за напојување со напојување од 18W и 20W iPhone USB-C, кабелски случај

DEN 127.84

Стока
Достапно е за нарачката

Практични карактеристики : Овие слатки заштитници на кабел можат да го направат вашиот кабел за полнење помалку да се наведнува и да ја намали можноста за абење и оштетување, со што ефикасно го заштитува вашиот кабел за податоци и да го прошири животот на кабелот Симпатична појава и практичен : Со симпатичен изглед, може да го заштити вашиот адаптер за кабел и моќ и да спречи исклучување на кабелот. Можете да ги поставите на жиците во секое време без да ги отстранувате толку често. Премиум материјал : Овие слатки случаи на полнач се изработени од ПВЦ материјал, нетоксичен и без мирис, удобно за допир, меки и издржливи, светлите бои нема да избледат лесно. Идеи за подароци : Со симпатичен дизајн, USB -кабелскиот капак е одличен додаток за телефон со најразлични симпатични облици на цртани филмови! Можете да го дадете како подарок на децата, семејството, пријателите кои се проблематични со оштетување на кабелскиот интерфејс, итн. (Адаптерот и кабелот не се вклучени). Практични карактеристики : Овие слатки заштитници на кабел можат да го направат вашиот кабел за полнење помалку да се наведнува и да ја намали можноста за абење и оштетување, со што ефикасно го заштитува вашиот кабел за податоци и да го прошири животот на кабелот. Симпатична појава и практичен : Со симпатичен изглед, може да го заштити вашиот адаптер за кабел и моќ и да спречи исклучување на кабелот. Можете да ги поставите на жиците во секое време без да ги отстранувате толку често.

Особините