.

ТОЈАНДОНА 2 парчиња Силиконска Чаша За Бебиња Детски Шолји Силиконски Чаши За Мали Деца Силиконски Сламки За Деца Чаши За Слама За Мали Деца Шолји За Тренери За Беб?

ТОЈАНДОНА 2 парчиња Силиконска Чаша За Бебиња Детски Шолји Силиконски Чаши За Мали Деца Силиконски Сламки За Деца Чаши За Слама

DEN 159.68

Стока
Достапно е за нарачката

ШИШЕ СО ВОДА за БЕБИЊА Мазна и може да им помогне на бебињата да развијат заби со мазни рабови и добра текстура ШИШЕ за НЕГА на ДОЕНЧИЊА делува како убав сад за складирање вода за вашето бебе, може да биде безбеден и отпорен на паѓање, изработен од силиконски материјал за храна. БЕБЕШКА ШОЛЈА ergономски Дизајнирана за пиење бебиња, конструкција, доволно цврста за да ја задржи својата форма. ГОЛТКА чаши Мазна и може да им помогне на бебињата да развијат заби со мазни рабови и добра текстура. ШОЛЈА СО СЛАМА Безбедна и стабилна за употреба, силиконската чаша за обука може да биде погодна и за ладно пиење и за топло пиење. Пакетот Вклучува 2 х Чаши Карактеристики-Боја : Жолто, сино шише за пиење бебиња-Материјал : Силиконска чаша за слама за мали деца-Големина : 9, 00Х6, 00Х6, 00см/3, 54Х2, 36Х2, 36ин чаша со слама. - Enoughономски дизајниран за пиење бебиња, цврста конструкција, доволно цврст за да ја задржи својата форма силиконска голтка чаша. - Како убав сад за складирање вода за вашето бебе, може да биде безбеден и отпорен на паѓање, изработен од силиконски материјал за храна чаша за бебиња. - Прекрасниот дизајн на слама не само што може да го привлече вниманието на бебето, туку и погоден за пиење, стабилен за држење или поставување чаша за слама за новороденчиња.

Особините