.

Пелена за Ткаенина за Возрасни за повеќекратна употреба, Пелена За Перење, Водоотпорни Пелени За Заштита Од Стари Инконтиненција Со Прицврстувачи За Јамка За Куки

Пелена за Ткаенина за Возрасни за повеќекратна употреба, Пелена За Перење, Водоотпорни Пелени За Заштита Од Стари Инконтиненција

DEN 238.40

Стока
Достапно е за нарачката

Добра апсорпција на вода : кога возрасно лице уринира, целата урина брзо се апсорбира од пелената (средниот слој) што се менува, а ткаенината што ја допира кожата на возрасниот се чувствува само малку влажна Водоотпорната и дишечка внатрешна обвивка не предизвикува осип на пелена или чешање, поудобна е за носење и се суши побрзо. Висока еластичност : на внатрешната површина на надворешниот слој има композитен еластичен водоотпорен тпу филм, кој има висока еластичност и цврстина на истегнување и добра флексибилност. Перење : Пелени За Возрасни може да се мијат многу пати без деформација или оштетување. Водоотпорната и дишечка мембрана спречува истекување на урина. Мала тежина, мала големина, лесна за носење. Кратко време на сушење : Абсорбентните пелени лесно може да се извадат, измијат и сушат одделно од пелените, што во голема мера го скратува времето на сушење. Добра фиксабилност : пелената има отвор на грбот на половината, а абсорбентната подлога може да се стави во неа, а подлогата нема да испадне за време на активностите. Лесен за употреба, ставање и полетување е потполно исто како и пелените за еднократна употреба. Спецификација : Тип На Ставка : Материјал За Пелена За Возрасни : Платнени Пелени : не се вклучени (ве молиме купете соодветни пелени за да ги користите заедно) Соодветна Толпа : Возрасни, постари Применливи Обем На Половината : Прибл.

Особините

Item Type:
Adult Cloth Diaper
Material:
Cloth
Diapers:
Not included (please purchase matching diapers to use together)
Suitable Crowd:
Adults, elderly
Applicable Waist Circumference:
Approx. 35-125cm / 13.8-49.2in (within 180 kg)
Characteristic:
1. Very comfortable, reusable, repeated washing hundreds of times, economical and durable.:
2. 100% waterproof, and there is no worry of side leakage.:
3. Soft design on the legs and additional elastic on the back for a more comfortable fit.:
4. High waist. Three-row buckles can be adjusted in size.:
5. Easy to use (putting on and taking off is exactly the same as paper diapers), super soft and comfortable, and dry quickly.:
7. Breathable, there is no diaper rash in long-term use, which is good for health; recycle use to protect the environment.:
Applicable People:
the elderly, the disabled, pregnant women and other adults with inconvenient mobility.
Package List:
1 x Adult Cloth Diaper: