.

Rock Direct True Spece Stereo Audio Sounder Wire & Cable 14 AWG мерач Вистински спецификации и мек допир - црна и портокалова 50 стапки идеални за звучници за автомобили, стерео, звучници за дом?

Rock Direct True Spece Stereo Audio Sounder Wire & Cable 14 AWG мерач Вистински спецификации и мек допир - црна и портокалова 50 стапки

DEN 1.00

Стока
Достапно е за нарачката

Rock Direct True Spec Stranded Wire 14 Ga 50ft Sounder Wire Cable Солидна чиста ПВЦ јакна, мека и флексибилна за употреба. Алуминиумски проводник на бакар облечен (ЦЦА) обезбедува економска цена и добар трансфер на моќност. Одлично за стереои на звучници за автомобили, звучници за домашно кино, опкружувачки звук, радио. Оваа жица за звучникот е лесна за спарување со приклучоци за банана, совети за лопата или свиткани пински конектори за да ги поврзете вашите звучници. Rock Direct True Spec Stranded Wire 14 Ga 50ft Sounder Wire Cable. Солидна чиста ПВЦ јакна, мека и флексибилна за употреба. Алуминиумски проводник на бакар облечен (ЦЦА) обезбедува економска цена и добар трансфер на моќност. Одлично за стереои на звучници за автомобили, звучници за домашно кино, опкружувачки звук, радио. Оваа жица за звучникот е лесна за спарување со приклучоци за банана, совети за лопата или свиткани пински конектори за да ги поврзете вашите звучници.

Особините