.

Брус од алуминиум Карбид 1 4 Стебло 1 4 Брус Со Голема Брзина Челик 4241 5 парчиња 1 4 инчен Шестоаголник Челични Бруси Со Голема Брзина Ротациони Датотеки Алатки За Алум?

Брус од алуминиум Карбид 1 4 Стебло 1 4 Брус Со Голема Брзина Челик 4241 5 парчиња 1 4 инчен Шестоаголник Челични Бруси Со Голема Брзина

DEN 1.67

Стока
Достапно е за нарачката

Алуминиум Карбид Брус 1/4 Стебло 1/4 Инчен Шестоаголник Ќе Одговара На Многу Електрични Или Пневматски Напојувани Алатки И Машински Алати Алатка За Резба Овој Сет На Ротациони Бруси Може Да Се Користи На Алуминиумски И Железни Материјали. Брус Од Алуминиум Карбид 1/4 Стебло Има Вкупно 5 Парчиња Бруси Со Едно Сечење Во Различни Форми Што Можете Да Ги Користите За Многу Намени. Ротациона Рапа За Метал Овие Бруси Се Изработени Од Челик Со Голема Брзина За Висока Цврстина, Висока Отпорност На Триење И Висока Отпорност На Топлина. Алатка За Резба Широко Користена За Резба, Обликување И За Отстранување На Остри Рабови Или Агли, Бруси И Вишок Материјал. Алуминиум Карбид Брус 1/4 Стебло 1/4 Инчен Шестоаголник Ќе Одговара На Многу Електрични Или Пневматски Напојувани Алатки И Машински Алати. Алатка За Резба Овој Сет На Ротациони Бруси Може Да Се Користи На Алуминиумски И Железни Материјали. Брус Од Алуминиум Карбид 1/4 Стебло Има Вкупно 5 Парчиња Бруси Со Едно Сечење Во Различни Форми Што Можете Да Ги Користите За Многу Намени.

Особините