.

Пријателство Јаболко Автомобил Свежо Мувла, Фиехбур Љубов Силиконски Мувла ЗА Арома МОНИСТРА САМ Рачно Изработени Подарок Свежо Мувла.

Пријателство Јаболко Автомобил Свежо Мувла, Фиехбур Љубов Силиконски Мувла ЗА Арома МОНИСТРА САМ Рачно Изработени Подарок Свежо

DEN 3.33

Стока
Достапно е за нарачката

Фиехбур Надграден Материјал Автомобил Свежи Силиконски Калапи За Епоксидна Смола-За Арома Монистра-Калапи За Свеќи - Мувла За Сапун-Безбедна Силиконска Мувла Во Рерна, Отпорна На Топлина до 400° Задебелен Автомобил Свежо Миризлив Приврзок Силиконски Калап : Згуснете Ја Свежата Мувла За Воздух - Лесно се расклопува и Лесно се мие. Калап За Приврзоци со права Форма За Да Се Направи Совршена Форма - Висококвалитетен Сјаен Силиконски Калап За Печка За правење свежи, свеќи, сапуни, смола, чоколадо, топење на восок, глина и многу повеќе!. Широка Примена : Дизајниран за повеќекратна употреба и Лесно украсување, Совршен За свеж автомобил, лиење смола, сапуни, бонбони, чоколадо, правење свеќи и многу повеќе! НАПРАВЕТЕ НЕШТО Персонализирано за украсување на вашиот автомобил, шкафче, спална соба, бања или канцеларија. [Fuehbur Уникатен Бренд Услуга] - Ако имате било какви прашања или не се задоволни со производите, Ве молиме не заборавајте да не контактирате, Fuehbur имаат изградено подобар бренд по продажбата на услуги. Откако калапот ќе се смачка за време на процесот на транспорт што резултира со деформација или паузи за време на употребата (во рок од 3 месеци) итн., не заборавајте да ни го кажете проблемот во прв пат, фихбур дефинитивно ќе ги сноси сите загуби за вас!. Фиехбур Надграден Материјал Автомобил Свежи Силиконски Калапи За Епоксидна Смола-За Арома Монистра-Калапи За Свеќи - Мувла За Сапун-Безбедна Силиконска Мувла Во Рерна, Отпорна На Топлина до 400°. Задебелен Автомобил Свежо Миризлив Приврзок Силиконски Калап : Згуснете Ја Свежата Мувла За Воздух - Лесно се расклопува и Лесно се мие. Калап За Приврзоци со права Форма За Да Се Направи Совршена Форма - Висококвалитетен Сјаен Силиконски Калап За Печка За правење свежи, свеќи, сапуни, смола, чоколадо, топење на восок, глина и многу повеќе!. Широка Примена : Дизајниран за повеќекратна употреба и Лесно украсување, Совршен За свеж автомобил, лиење смола, сапуни, бонбони, чоколадо, правење свеќи и многу повеќе! НАПРАВЕТЕ НЕШТО Персонализирано за украсување на вашиот автомобил, шкафче, спална соба, бања или канцеларија. [Fuehbur Уникатен Бренд Услуга] - Ако имате било какви прашања или не се задоволни со производите, Ве молиме не заборавајте да не контактирате, Fuehbur имаат изградено подобар бренд по продажбата на услуги.

Особините