.

DoITOOL 1PC Roller Електричен трепкач за трепки дама алатки загреани curlers mini curler Брз камшик со карач за очила за очите на очите безболно трескање на трепките за трепки Брз т?

DoITOOL 1PC Roller Електричен трепкач за трепки дама алатки загреани curlers mini curler Брз камшик со карач за очила за очите на очите безболно

DEN 1.67

Стока
Достапно е за нарачката

Електричен карач за камшик- Електричниот карач за трепки е мал и лесен и може уредно да се става во кутија за паричник, чанта или шминка Загреана алатка за виткање на трепките- Хуманизиран дизајн на главата на четката, повеќе фитинг трепки, ефектот на виткање е подобар. Загреан виткање на трепките- Загреаниот виткач на трепките е дизајниран со 3 нивоа на температура од 45 ° C, 65 ° C и 85 ° C, што може лесно да се вклучи со притискање на копчето за напојување. Загреани за загреани трепки- добар избор да го замените стариот рачен карач за трепки и да го користите овој витка за греење на трепките за греење. Природна виткање со камшик- мини алатката за трепки ви обезбедува ефект на трепки за виткање во текот на денот, без да се грижите за кратко времетраење и други проблеми. Електричен карач за камшик- Електричниот карач за трепки е мал и лесен и може уредно да се става во кутија за паричник, чанта или шминка. Загреана алатка за виткање на трепките- Хуманизиран дизајн на главата на четката, повеќе фитинг трепки, ефектот на виткање е подобар. Загреан виткање на трепките- Загреаниот виткач на трепките е дизајниран со 3 нивоа на температура од 45 ° C, 65 ° C и 85 ° C, што може лесно да се вклучи со притискање на копчето за напојување. Загреани за загреани трепки- добар избор да го замените стариот рачен карач за трепки и да го користите овој витка за греење на трепките за греење. Природна виткање со камшик- мини алатката за трепки ви обезбедува ефект на трепки за виткање во текот на денот, без да се грижите за кратко времетраење и други проблеми. Список на пакети 1 X Карактеристики на трепки за трепки -Материјал : АБС и електронски компоненти чешел за трепки. -ИЗИЗА : Околу 14.98x0 загреана карач за карачи за карач за електрична енергија Електричен загреана загреана загреана трепкање на трепките, топла батерија на трепките за трепки.

Особините