.

Sqw Ново железо за виткање на мажи, мал бран -виткање железо 3D керамички термостатичко зацрвстување на косата за зацврстување на косата.

Sqw Ново железо за виткање на мажи, мал бран -виткање железо 3D керамички термостатичко зацрвстување на косата за зацврстување на косата.

DEN 585.60

Стока
Достапно е за нарачката

Пет нивоа на контрола на температурата за да се грижите за вашата коса за да ги задоволите потребите за стилизирање на различни типови на коса Се препорачува да се обидете постепено од ниска температура до висока температура и да ја изберете температурата погодна за вашата коса. Четири слој композит на обложување за нега на коса од керамичка глазура не ја оштетува косата. Создадете динамична фризура за 5 минути, се прават сите права и кадрава коса. Автоматско напојување без работа за 1 час, лесна за обликување и директно ролна двојна употреба. Пет нивоа на контрола на температурата за да се грижите за вашата коса за да ги задоволите потребите за стилизирање на различни типови на коса. Се препорачува да се обидете постепено од ниска температура до висока температура и да ја изберете температурата погодна за вашата коса. Четири слој композит на обложување за нега на коса од керамичка глазура не ја оштетува косата. Создадете динамична фризура за 5 минути, се прават сите права и кадрава коса. Автоматско напојување без работа за 1 час, лесна за обликување и директно ролна двојна употреба.

Особините

English neutral color box packaging, 32.5*10*4cm:
Product weight:
407g
Product features:
unique buzzer design, 0.8cm heating plate for men and women, suitable for men's beards, 3D ceramic panel for straight hair without pulling hair, 5 levels of temperature adjustable 150.170.190.210.235℃.
  :