.

Шипка Исечете Ножици За Разредување За Сечење Коса Ножици За Разредување Коса Ножици За Разредување Текстурирање Ножици За Средување Ножици За Коса Електричар То?

Шипка Исечете Ножици За Разредување За Сечење Коса Ножици За Разредување Коса Ножици За Разредување Текстурирање Ножици За Средување

DEN 2.33

Стока
Достапно е за нарачката

100% нерѓосувачки челик ● Изработен Од Врвен Материјал Од Нерѓосувачки Челик Кој Обезбедува Долговечност И Одлична Вечност. ● Дизајнот на офсет Зафат Со Рачката На Палецот Пократок од Рачката На Прстот Го Намалува Прекумерното продолжување на Движењето на Палецот и Зглобот, Обезбедувајќи Полесно Искуство со Ракување Со Помал Замор при Долготрајна употреба. ● Вклучува Еден Пар Ножици За Истенчување На Косата Со Отстранливи Гумени Влошки За Рачка За Одлично Искуство Со Монтирање/Ракување. Ако Имате Незадоволство Од Производот Или Имате Какви Било Прашања Или Предлози, Ве Молиме Контактирајте Не Во Секое Време, Ние Ќе Ви Одговориме И Ќе Ги Решиме Вашите Проблеми Во Најрано Време. ● Идеален и За Аматери и За Професионалци Што Ќе се Користат Во Фризерски Салони или Дома Торба За Мајстор Cmmt99446 Менс Кутија Со Алатки Со Алатки Со Комбинирани Комплети Торба за Патарина 299p2 Dckss521d2 Dwmt72165 Торба За Електричар. Исечете Ножици За Разредување На Косата За Сечење Ножици За Разредување На Косата Ножици За Разредување На Косата Ножици За Текстурирање Ножици За Средување На Косата Електричар Ножици За Чистење На Косата, Ножици За Разредување На Косата, Ножици За Разредување На Косата, Ножици За Текстурирање, Ножици За Средување На Косата Материјал : Боја Од Нерѓосувачки челик : како што покажува сликата, (поради разликата помеѓу различните монитори, сликата може да има мала разлика во бојата.

Особините