.

Werstand Gaming Ранец ЗА PS4 PS5 Конзола За Игри Водоотпорен Оксфорд ЗА Ps4 PS5 Торбичка ЗА Носење СО USB Конектор Лесна Заштитна Торба За Складирање Патувања За Патувања Службен?

Werstand Gaming Ранец ЗА PS4 PS5 Конзола За Игри Водоотпорен Оксфорд ЗА Ps4 PS5 Торбичка ЗА Носење СО USB Конектор Лесна Заштитна Торба

DEN 867.20

Стока
Достапно е за нарачката

Совршен Дизајн главната торба на куќиштето ЗА PS5 е изработена од издржлива висококвалитетна најлонска ткаенина која може да го поправи и заштити системот За Playstation5 за вас предниот џеб може да собере 2 безжични контролери ЗА PS5 десниот среден џеб е За Playstation5 камера ЗА PS5 СЛУШАЛКИ ac кабел ЗА напојување HDMI И USB кабли ЗА PS5 игри а десниот џеб е за 450ml чаши за вода Издржлива Водоотпорна Оваа торба PS5 е изработена од водоотпорна најлонска ткаенина која е еколошка и издржлива покрај тоа е водоотпорна и издржлива и отпорна на прашина и капки. Лесна и Пренослива : оваа чанта е наменета ЗА PS5 ЗА PS4 може да се користи за патувања службени патувања и забави без никаков товар. Нов Метод На Полнење : оваа торба е опремена со USB конектор кој може да се поврзе со електрична банка за полнење електронски уреди енергетската банка не е вклучена. Нов Метод На Полнење : оваа торба е опремена со USB конектор кој може да се поврзе со електрична банка за полнење електронски уреди енергетската банка не е вклучена. Совршен Дизајн главната торба на куќиштето ЗА PS5 е изработена од издржлива висококвалитетна најлонска ткаенина која може да го поправи и заштити системот За Playstation5 за вас предниот џеб може да собере 2 безжични контролери ЗА PS5 десниот среден џеб е За Playstation5 камера ЗА PS5 СЛУШАЛКИ ac кабел ЗА напојување HDMI И USB кабли ЗА PS5 игри а десниот џеб е за 450ml чаши за вода. Издржлива Водоотпорна Оваа торба PS5 е изработена од водоотпорна најлонска ткаенина која е еколошка и издржлива покрај тоа е водоотпорна и издржлива и отпорна на прашина и капки. Лесна и Пренослива : оваа чанта е наменета ЗА PS5 ЗА PS4 може да се користи за патувања службени патувања и забави без никаков товар. Нов Метод На Полнење : оваа торба е опремена со USB конектор кој може да се поврзе со електрична банка за полнење електронски уреди енергетската банка не е вклучена. Нов Метод На Полнење : оваа торба е опремена со USB конектор кој може да се поврзе со електрична банка за полнење електронски уреди енергетската банка не е вклучена. Карактеристики : Совршен Дизајн : главната торба на куќиштето ЗА PS5 е изработена од издржлива, висококвалитетна еколошка најлонска ткаенина, која може да го поправи и заштити системот За Playstation5 за вас.

Особините