.

6 Пакувајте Вреќи За Ужина За Повеќекратна Употреба За Деца Со Патент Безбедност На Храна Торби За Ручек Што Се Перат За Перење Деца Торбичка За Складирање Храна Се?

6 Пакувајте Вреќи За Ужина За Повеќекратна Употреба За Деца Со Патент Безбедност На Храна Торби За Ручек Што Се Перат За Перење Деца

DEN 1.00

Стока
Достапно е за нарачката

Пакетот содржи : 6 парчиња сендвич кеси за повеќекратна употреба во различни стилови, вклучувајќи крофна, еднорог, сладолед, мечка од северниот пол, виолетово ѕвездено небо и дрвја, разновидни стилови за ваша секојдневна употреба и замена Информации за големината : секоја торбичка за храна за повеќекратна употреба е околу 6,9 х 3,7 инчи, голем капацитет за да содржи закуски, сендвичи и ситници; ве Молиме потврдете ја големината пред да нарачате. Внимателен дизајн : нашата торба за складирање храна за повеќекратна употреба усвојува двослоен дизајн, а надворешната површина е изработена од полиестерски памучен материјал, поставата е изработена од ТПУ, водоотпорна и отпорна на истекување, еднократно и сигурна, достапна за долготрајна употреба. Широка примена : овие вреќи за ужина за повеќекратна употреба за деца може да се нанесат за да содржат закуски, сендвичи, цуцли, шминка, електроника и други предмети, што може да се изведат на училиште, канцеларија, забави или службени патувања, ви носат многу погодност. Практични подароци : можете да ги споделите овие торбички за закуски за деца со вашите пријатели, соработници, роднини и соученици на родендени, годишнини, Денот на Благодарноста, Божиќ или други фестивали и ќе им се допаднат овие слатки и практични подароци.

Особините