.

ЛНЕРАТО 4 ПАРЧИЊА Топери За Коса За Жени Синтетички Клипови Во Врвот На Косата Невидливи Клипови Во Продолжување На Косата Со Проретчена Коса Додавајќи Волумен На ?

ЛНЕРАТО 4 ПАРЧИЊА Топери За Коса За Жени Синтетички Клипови Во Врвот На Косата Невидливи Клипови Во Продолжување На Косата Со Проретчена

DEN 2.00

Стока
Достапно е за нарачката

€Супер Погодно За Носење ● нашите невидливи врвови за коса се дизајнирани да бидат лесни За Носење wearIt се одликува со механизам за клипови што овозможува брзо и без проблеми прицврстување на вашата природна коса, заштедувајќи ви време и напор. ●Лесен ● Нашите Клипови во горниот дел за коса се изработени од висококвалитетни синтетички влакна кои се лесни и удобни за носење. Нема да чувствувате дополнителна тежина или притисок врз главата, што ја прави совршена за целодневно носење. ●Додава Волумен На Коса ● Овие клипови во продолжување на косата се дизајнирани да се вклопуваат беспрекорно со вашата природна коса, давајќи ви поцелосен и пообемен изглед. Може лесно да се стилизира за да одговара на текстурата и бојата на вашата коса, обезбедувајќи ви природен и без напор изглед. овие врвови за коса се дизајнирани да бидат невидливи, што значи дека совршено ќе се вклопат со вашата природна коса.

Особините