.

Дрво печати рустикална фарма куќа дуплекс -излез покрива декоративна штала врата светло прекинувач wallидна плоча гроздобер кафеава електрична плоча за бања кујна ?

Дрво печати рустикална фарма куќа дуплекс -излез покрива декоративна штала врата светло прекинувач wallидна плоча гроздобер кафеава

DEN 223.36

Стока
Достапно е за нарачката

Материјал и дизајн : Предниот дел на капакот на прекинувачот на светлината се печати во целосна ширина, изработен од компјутерски материјал, издржлив и лесен Стандардна големина : Постојат 11 различни модели на капакот на прекинувачот на светлината, кои се лесни за инсталирање и расклопување и погодни за приклучоци со која било стандардна големина. Домашна декорација : Wallидни плочи на рурален стил на фарма, применливи за кујна, бања, канцеларија, дневна соба, соба за игри, штала на отворено, фарма, итн. Чисти упатства : Нежниот дизајн на работ на работ може да спречи акумулација на прашина и може брзо да се исчисти со влажна крпа или сунѓер, што е лесно да се исчисти. Лесна инсталација : За лесна инсталација, завртки за појавување се предвидени за лесна инсталација и расклопување. Покривот на таблата со светло за прекинувач е издржлив, мал и лесен, лесен за чистење и лесен за инсталирање.

Особините