.

Поставена завртка за приклучок, точка за чаша, 3/8-16 x 5/16 , не'рѓосувачки челик, 18-8, хексадециран погон на приклучок, груба нишка од 3/8 инчи/слепи/завртки без глава, долж?

Поставена завртка за приклучок, точка за чаша, 3/8-16 x 5/16 , не'рѓосувачки челик, 18-8, хексадециран погон на приклучок, груба нишка

DEN 1016.00

Стока
Достапно е за нарачката

Тема : груба / нишка / 18-8 / Препорачан клуч за клуч на хексадецимален приклучок Ален : 3/16 (инч). Препорачан хексадецимален штекер (клуч на Ален) Големина : 3/16 (инч). Тема : груба / нишка / 18-8 /. Препорачан клуч за клуч на хексадецимален приклучок Ален : 3/16 (инч). Препорачан хексадецимален штекер (клуч на Ален) Големина : 3/16 (инч). Завртките за поставување на точката на чашата се завртки без глава, кои се навој на целата должина. Тие имаат внатрешен хексагонален погон на едниот крај и вметнување во форма на чаша на другиот крај. Точката на чашата е најпопуларната завртка за стилови. Наменето за брза, трајна и полу-постојана локација на делови на шахти со тврдост диференцијал од 10-15 точки на Роквел Ц и каде е прифатливо сечење на работ на купот на вратилото.

Особините