.

YG-1 66461CC 1-1/2 Hssco8 Крај Мил, 3 Флејта, 37 Степен Хеликс, Редовна Должина, Груба за Алуминиум, Ticn Финиш, 4-1/2 Должина

YG-1 66461CC 1-1/2 Hssco8 Крај Мил, 3 Флејта, 37 Степен Хеликс, Редовна Должина, Груба за Алуминиум, Ticn Финиш, 4-1/2 Должина

DEN 2643.04

Стока
Достапно е за нарачката

Овој погруб за општа намена е дизајниран за отстранување на метал со високо производство во широк спектар на материјал за работно парче Таа е погодна за многу широк спектар на материјали кои имаат до високи цврстини на истегнување во многу случаи, бланшираните површини се со прифатлив квалитет. ЈГ-1 е со седиште Во Јужна Кореја. Глобален лидер ВО алатките ЗА сечење, YG-1 обезбедува мелници со високи перформанси, вежби, славини и ротирачки алатки повеќе од 20 години. Искористувањето на натпреварувачкиот дух и вертикалната интеграција ни овозможува да обезбедиме највисок квалитет. Ова е причината зошто велиме Дека ако НЕ Е YG-1, тоа не е совршено.

Особините